Faissal Tallaqui gehuldigd als Rotterdamse Reus!

Wethouder Sven de Lange reikte op 7 december de eerste Rotterdamse Reuzen uit op het Stadhuis in kerstversiering. Dit is een nieuwe vrijwilligersprijs speciaal voor jongeren tot 27 jaar.

Alle gebieden konden jongeren voordragen voor deze prijs. Vanuit 110-Morgen is Faissal Tallaqui voorgedragen onder andere voor zijn sportactiviteiten met jongeren en onmisbare help om het restaurant in Arcadia open te houden na het faillissement van Tante Corrie. Met een goede smoes is hij naar het Stadhuis gelokt, waar hij pas op het laatste moment op de hoogte werd gesteld.

We zijn er trots op dat hij de prijs, medaille en oorkonde, heeft gekregen. Fantastisch dat deze kanjer zich ook heeft aangesloten bij Bewoners!HiS voor de verkiezingen van de gebiedscommissie in maart volgend jaar.