Bewonersinitiatieven

Heeft u een leuk initiatief voor uw straat? Wilt u materialen lenen voor een activiteit in uw straat? Of zou een subsidie van maximaal €250,- u helpen om iets leuks voor de bewoners van uw straat te organiseren?
Bij Stichting Opzoomer Mee & Bewonersidee kunnen ze u helpen:

Telefoon (010) 213 10 55
Mail info@opzoomermee.nl

Als u met een activiteit de leefbaarheid in uw buurt of wijk wil bevorderen, ook dan kan misschien een subsidie u daarbij helpen. Voor een subsidiebedrag tot €10.000,- moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Op www.rotterdam.nl/product:bijdragebewonersinitiatief kunt u lezen wat de spelregels zijn. Op deze site kunt u rechtstreeks een subsidie aanvragen door het “aanvraagformulier bijdrage bewonersinitiatief” te downloaden. Als u dat wilt, kan Stichting Opzoomer Mee & Bewonersidee u helpen bij het invullen van het aanvraagformulier.

Telefoon (010) 213 10 55
Mail info@opzoomermee.nl

Heeft u een idee voor één en/of meerdere gebieden of voor de stad en kost dat meer dan €10.000,-, ook dan komt u misschien in aanmerking voor een subsidie. Daar komt natuurlijk wel wat voor kijken. De voorwaarden om in aanmerking te komen voor een subsidie kunt u vinden op de website van de gemeente Rotterdam www.rotterdam.nl/subsidies Op deze site vindt u ook het aanvraagformulier. Wilt u hulp bij het invullen van de aanvraag dan kunt u contact opnemen met het team Subsidieadministratie:

Telefoon (010) 267 48 50
Mail subsidie@rotterdam.nl

Schroom niet om met goede ideeën te komen voor uw wijk, buurt of gebied!!!