Snelloket bewonersinitiatieven

Met een goed plan kunnen bewoners een budget aanvragen tussen 250 en 10.000 euro. Zo heeft in de afgelopen periode in Schiebroek het bewonersinitiatief ‘Het Huttendorp’ hulp gekregen. Ook het inititatief ‘Kinder- en waterspelen in de buitenruimte’ in Terbregge heeft een budget ontvangen.

De Gebiedscommissie staat op 29 september voor u klaar om uw idee te beoordelen. Medewerkers van de gemeente en Opzoomer Mee zetten samen met de commissie de punten op de i. Ook is er een wijktafel van Stadsbeheer aanwezig voor al uw vragen over ‘Schoon, Heel en Veilig’.

Uw plan kan dezelfde dag beoordeeld worden of het aan alle voorwaarden voldoet, zoals o.a. een begroting en handtekeningen van medestanders. U vindt alle voorwaarden op de onderstaande website. Als er meer tijd nodig is, staat uw plan op de agenda van de eerstvolgende commissievergadering.

Meld u aan!

Wilt u uw idee presenteren tijdens het Snelloket? Neem contact op met de wijknetwerkers.
Edith Wolvers: 06 – 103 130 41, e.wolvers@rotterdam.nl en
Henny Buter: 06 -101 39 987, h.buter@rotterdam.nl.

Direct aanvragen? Kijk op opzoomermee.nl of rotterdam.nl/bewonersinitiatief